• Framing paintings

  We have large collection of different frames and passepartoutes for your paintings right in the center of the city. You bring the painting, choose a frame and your painting will soon be framed with competitive price.

 • New in Gallery – Stojan Batič

  STOJAN BATIČ
  * 2. februar 1925, Trbovlje, † 17. september 2015, Ljubljana
  Batič velja za izrazitega predstavnika figuralnega kiparstva. Njegov stil je močno vezan na vselej navzočo monumentalno spomeniško izraznost, ki jo je mojster svojsko stiliziral z razgibanostjo figure v prostoru. Obenem je v njegovem opusu izjemno razvejana pot poetične, včasih izrazito erotične male plastike. V tej prvini se je pogosto ukvarjal z lepoto mladih ženskih teles in ljubezenske igre. Več ciklusov je posvečenih antični in slovanski mitologiji. Batič pa je poleg kiparstva vzporedno vseskozi sistematično gojil tudi samo risbo, celo kadar je ni uporabil kot temeljno zasnovo za končno kiparsko udejanjanje. Leta 1960 je dobil Prešernovo nagrado »za kiparski ciklus Rudarji«.

 • Photography

  A real fine master of photography from Milano Alessandro di Giampitero is working with us. If you want your memories to be of real quality and well saved, call us or write to our email: galerijamak@yahoo.com.

Updating…
 • No products in the cart.

Avtorsko zaščitena slika.