Fotografiranje

Profesionalni italijanski fotograf poskrbi za vse vaše najljubše spomine.

Več

Fotografiranje je danes tako enostavno, kot še ni bilo. Bogato opremljeni pametni telefoni in digitalne kamere pa ne morejo nadomestiti profesionalnega fotografa. Italijanski mojster fotografije in oblikovanja Alessandro di Giampietro poskrbi za to, da bodo vaši najpomembnejši trenutki ostali z vami za vedno. Ne oklevajte, pokličite!

Restavriranje

Sodelujemo z akademskim slikarjem in restavratorjem Veljko Tomanom.

Več

Že dolgo vas mika, da bi poskrbeli za vaše slike, ki jih je načel zob časa, a ne veste na koga bi se obrnili. Sedaj smo tu mi. Poslikajte vaše priljubljene umetnine in nam posnetke z opisom stanja ali poškodb pošljite na naš email. Lahko jih tudi prinesete v galerijo in z veseljem vam bomo pomagali. Sodelujemo namreč z enim najboljših slovenskih restavratorjev, Veljkom Tomanom. Vabljeni!

Okvirjanje slik

Izjemna izbira različnih okvirjev in paspartujev za vaše slike in to v centru mesta.

Več

Velika izbira različnih okvirjev in paspartujev vas bo navdušila. Naše dolgoletne izkušnje na tem področju vam pomagajo pri pravilni odločitvi, izjemno privlačne cene pa prispevajo k znatnim prihrankom.

Cenitev likovnih del

Strokovna cenitev likovnih del in muzealij.

Več

Ali vas zanima, koliko je vredna umetnina, ki ste jo podedovali ali kupili že pred časom? Želite prodati likovno delo, ki vam ne ugaja več in kupiti nekaj novega, pa ne veste kolikšna je njegova vrednost? Pri teh in mnogih drugih vprašanjih vam in nam pomaga usposobljeni cenilec likovnih del in muzealij mag. Pavel Toplak. Oglasite se!

Svetovanje na domu

Pomagamo vam opremiti stanovanje ali poslovni prostor z umetninami.

Več

Zavedate se, da ni vseeno kako izgledajo prostori v katerih preživite večino svojega časa. Od prijetnosti bivalnega in delovnega okolja je odvisno vaše počutje in ustvarjalnost, zadovoljstvo vaših obiskovalcev in poslovnih partnerjev. Zaupajte nam in nas povabite na umetniški klepet in svetovanje. Ne bo vam žal!

Imate doma umetniška dela, ki bi jih radi prodali?

Več

Vabimo vse, ki želijo prodati umetniška dela starejših slovenskih avtorjev. Strokovno jih bomo ovrednotili in poskrbeli za čimprejšnjo ugodno prodajo.