Restavriranje

Sodelujemo z akademskim slikarjem in restavratorjem Veljko Tomanom.

Več

Že dolgo vas mika, da bi poskrbeli za vaše slike, ki jih je načel zob časa, a ne veste na koga bi se obrnili. Sedaj smo tu mi. Poslikajte vaše priljubljene umetnine in nam posnetke z opisom stanja ali poškodb pošljite na naš email. Lahko jih tudi prinesete v galerijo in z veseljem vam bomo pomagali. Sodelujemo namreč z enim najboljših slovenskih restavratorjev, Veljkom Tomanom. Vabljeni!

Komisijska prodaja

Imate doma umetniška dela, ki bi jih radi prodali?

Več

Vabimo vse, ki želijo prodati umetniška dela starejših slovenskih avtorjev. Strokovno jih bomo ovrednotili in poskrbeli za čimprejšnjo ugodno prodajo.

Okvirjanje slik

Izjemna izbira različnih okvirjev in paspartujev za vaše slike in to v centru mesta.

Več

Velika izbira različnih okvirjev in paspartujev vas bo navdušila. Naše dolgoletne izkušnje na tem področju vam pomagajo pri pravilni odločitvi, izjemno privlačne cene pa prispevajo k znatnim prihrankom.

Svetovanje na domu

Pomagamo vam opremiti stanovanje ali poslovni prostor z umetninami.

Več

Zavedate se, da ni vseeno kako izgledajo prostori v katerih preživite večino svojega časa. Od prijetnosti bivalnega in delovnega okolja je odvisno vaše počutje in ustvarjalnost, zadovoljstvo vaših obiskovalcev in poslovnih partnerjev. Zaupajte nam in nas povabite na umetniški klepet in svetovanje. Ne bo vam žal!